Werkconferentie
10 november 2016

Inhoud

Samen werken aan duurzame inzetbaarheid; de toekomst is al begonnen!

Op donderdag 10 november 2016 vindt in Groningen een unieke werkconferentie plaats. Op deze conferentie gaan we samen aan de slag rondom het thema duurzame inzetbaarheid. Na deze dag kun je een vervolgroute kiezen. Want alleen door te gaan dóen krijg je pas echt beweging.

Inspiratie, dialoog en aan de slag

In één dag ben je helemaal op de hoogte van de laatste inzichten en ontwikkelingen. Je deelt en leert in dialoog met vakgenoten uit andere Noordelijke organisaties. Je krijgt een kijkje in de keuken bij organisaties die duurzame inzetbaarheid succesvol handen en voeten hebben gegeven. De inzichten en praktische handvatten zet je om in een concreet plan, waarmee je de volgende dag, in je eigen organisatie aan de slag kunt gaan.

Deze dag is pas het begin!

Altijd weer de hamvraag na een inspirerende dag: hoe pas ik het toe in de praktijk? Daarom bieden we na afloop van deze conferentie drie vervolgroutes aan: de inspiratieroute, de dialoogroute en de actieroute. In een drietal vervolgbijeenkomsten maak je in kleine groepjes een verdiepingsslag. Uniek is dat deze vervolgroutes inclusief zijn! Zo ga je écht aan de slag met duurzame inzetbaarheid. Voor het totale traject betaal je € 375,– (exclusief BTW) per persoon.

Geïnteresseerd?

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen. Meer informatie lees je het programma.

Nog vragen? Bel met Robine de Koff op telefoonnummer 06-52570353 of mail naar Robine@dekoff.net

Opgeven?

Je kunt je direct opgeven via deze link.

werkconferentie_oranje foto vierkant 460.jpg
werkconferentie_blauwe foto 460 vierkant.jpg